Johdanto

Kings of Chicago on uudentyyppinen kolikkopeli, jossa yhdistyy videopokeri ja klassinen hedelmäpeli. Net Entertainmentin kehittämä kolikkopeli vie sinut takaisin aikaan, kun Chicagon gangsterit hallitsivat katuja kuin kuninkaat. Kings of Chicago -kolikkopelin viisi voittolinjaa, jotka kulkevat 15 pöytään jaetun kortin kautta, takaavat jännityksen jokaisella pelikerralla. Kun kortit on laskettu pöytään, pokerikäsi kolmosista ylöspäin voittaa. Erityisen pelimekaniikkansa ansiosta, Kings of Chicagosta nauttivat niin pokerin- kuin myös kolikkopelien ammattilaiset. Pokerikäsien lisäksi peliin tuovat jännitystä niin ilmaiset pyöräytykset kuin myös scatter-kuviot sekä pakkaan sekoitettu jokerikortti. Kuten kaikki Net Entertainmentin kolikkopelit, Kings of Chicago on myös Mac-ystävällinen ja toimii hyvin myös Linuxilla sekä Windowsilla.

Perinteisessä hedelmäpelissä voi olla vain yksi voittolinja. Tälle voittolinjalle sinun on saatava kolme samaa symbolia saadaksesi voiton. Kings of Chicagossa voittolinjoja on viisi kappaletta, jotka moninkertaistavat voittomahdollisuutesi. Kings of Chicagossa ei myöskään käytetä perinteisiä kolikkopelin symboleja. Kings of Chicagon jokaisella kierroksella saat eteesi kolme riviä pelikortteja, joiden tulee muodostaa kolmoset tai parempi pokerikäsi voittolinjalle. Koska voitto tapahtuu pokerikäsien mukaan, on sinun mahdollista voittaa, vaikka et saisi kahta samanlaista kuviota peräkkäin. Valitse kaapista hienoin pukusi, kaada lasillinen lempijuomaasi ja istu pöydän ääreen kilpailemaan Chicagon kuninkuudesta Kings of Chicagon parissa. Muista, että vain oikeat kuninkaat tietävät miten pelata kortit oikein Chicagossa.

Panokset ja voittolinjat

Kings of Chicagossa on viisi voittolinjaa, jotka jakautuvat pöytään jaettujen viidentoista kortin päälle. Kortit ovat kolmessa, viiden kortin rivissä. Jokaisen rivin mukaan kulkee yksi voittolinja ja tämän lisäksi kaksi voittolinjaa risteilee riviltä toiselle, lisäten voittomahdollisuuksiasi. Tällaista voittojärjestelmää et ole ennen nähnyt! Korttipakassa olevat 52 korttia antavat useita eri mahdollisuuksia voittavalle kädelle. Kings of Chicago -pelissä käytetyt maat ovat pata, risti, hertta ja ruutu. Kaikki kädet kolmosista ylöspäin voittavat ja voit asettaa haluamasi panoksen välillä 0,05 €-50 €. Korttien tuomien yhdistelmien lisäksi voittomahdollisuuttasi kasvattaa pakkaan sekoitettu jokeri sekä scatter-kuviot. Jos eteesi osuu kolme tai enemmän scatter-kuviota, saat kaksinkertaisen voittokertoimen kaikille voitoillesi sekä ilmaisia pyöräytyksiä!

Ulkoasu ja teema

Kings of Chicagon visuaalinen ilme on suunniteltu historiallisen vanhan ajan Chicagon mukaan. Vihreä biljardipöydän verka antaa pelikokemuksellesi autenttisen kieltolain aikaisen ravintolan tunnun. Pelin yksityiskohtaisesti suunnitellut pelikortit antavat vaikutelman tyylikkäästä Al Caponen kasinosta. Korttien suunnittelussa on otettu huomioon myös käytännöllisyys, jokainen pelissä oleva maa on eri värinen, jotta tunnistaa helposti milloin voittokätesi on lähellä. Laadukkaasta äänimaailmastaan tunnettu Net Entertainment ei jätä mitään arvailujen varaan Kings of Chicago -kolikkopelissä. Laadukkaat pelin äänet takaavat miellyttävän pelikokemuksen. Taustalla Kings of Chicagossa soi tarkasti suunniteltu teemaraita, joka lisää pelin luomaa tunnelmaa. Istu heti Kings of Chicago -pelin pariin, niin tunnet matkustaneesi takaisin ajassa!

Bonustoiminnot

Kings of Chicagon pokerikäsien lisäksi voittojasi lisäävät erilaiset monipuoliset bonustoiminnot, jotka tuovat jännitystä. Saatuasi kolme tai enemmän scatter-kuvioita, olet sitten oikeutettu ilmaisiin pyöräytyksiin, joiden aikana sinulla on käytössäsi myös voittojasi moninkertaistava kerroin. Pelatessasi ilmaisia pyöräytyksiä, sinulla on myös mahdollisuus voittaa lisää niitä. Onnen potkaistessa kunnolla, voit saada kasattua itsellesi todella suuren voittopotin. Jokaisella kierroksella pakkaan on sekoitettu myös yksi jokerikortti. Jos satut saamaan kyseisen jokerikortin, se voi olla mikä tahansa kortti voittolinjallasi. Oikeaan kohtaan asetettuna, jokeri voi tuoda sinulle useampia voittoja yhden pyöräytyksen aikana. Bonustoiminnot voivat osua kohdallesi jokaisella kierroksella, tämä koskee niin scatter-kuviota kuin jokerina toimivaa korttia.

Hyvät puolet

Kings of Chicagon mukaansa tempaavuus perustuu sen monipuoliseen pelijärjestelmään. Siinä on kaikki perinteisen videopokerin mukanaan tuomat voittomahdollisuudet sekä klassisen kolikkopelin pelaamisen helppous. Pelin loppuun hiottu käyttöliittymä tekee pelaamisesta helppoa ja jännittävää. Siinä on myös autoplay-ominaisuus, jolla voit helposti pelata useamman pyöräytyksen putkeen ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään. Istuttuasi hetken Kings of Chicagon parissa, voit tuntea sen tunnelman, joka vallitsi kieltolain aikaisessa Chicagossa. Voit kokea sen gangstereiden tuoman jännityksen helposti kotoa käsin. Ota siis mukava asento ja valmistaudu taistelemaan Chicagon herruudesta Kings of Chicago -pelin parissa. Kings of Chicago on miellyttävä kokonaisuus, jonka parissa viihtyy helposti pidempiäkin aikoja.

Huonot puolet

Kings of Chicagon ainut merkittävä miinus, jossa kehittäjällä Net Entertainmentillä on parannettavaa, on voittolinjojen pieni määrä. Useammissa kolikkopeleissä voittolinjoja voi olla kymmenittäin, mutta Kings of Chicagossa niitä on vain viisi. Onneksi kuitenkin Kings of Chicagon pokeriin perustuva voittojärjestelmä tuo viidelle voittolinjalle mahdollisimman monta voittoyhdistelmää. Jos muissa klassisissa kolikkopeleissä on ongelmana voittosymbolien vähäinen määrä, se korjaantuu taatusti Kings of Chicago -pelissä. 52 korttia sekä jokeri saavat viisi voittolinjaa vaikuttamaan hyvin anteliailta. Kun tähän lisätään myös mahdollisuus saada useita scatter-kuvioita, ei voittaminen tunnukaan mahdottomalta. Jos Kings of Chicagon äänimaailma häiritsee pelaamistasi, saat sen helposti laitettua pois päältä asetuksista, jolloin voit keskittyä kahmimaan suurimmat voitot!

Yhteenveto

Kings of Chicago on hyvin erilainen kolikkopeli. Se voi tuntua aluksi erikoiselta käyttäjille, jotka ovat tottuneet videopokerin vilkkaaseen maailmaan, jossa jokainen käsi sisältää monta erilaista voittovaihtoehtoa. Se voi olla erikoinen myös klassisten kolikkopelien ystäville, sillä etukäteen päätetyillä voittolinjoilla pyörii vain kourallinen voittoyhdistelmiä. Kings of Chicago on siitä johtuen varmasti mielenkiintoinen kokemus molempien edellä mainittujen pelityylien ystäville. Tätä lähemmäs et pääse gangsterien hallinnoiman Chicagon tunnelmaa. Savuisia pelisalonkeja, joiden sisäänpääsy on vain harvoille ja valituille ja joissa baarimikot tarjoilevat vain parhaita juomia. Kings of Chicagossa ei voi luovuttaa kättään, mutta voi kahmia kasaan mahtavia voittoja. Lähde siis tapaamaan muita mafian johtohahmoja ja astu Kings of Chicagon maailmaan jo tänään!